« همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنیهای مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی» توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران، انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی و انجمن افزودنیهای صنایع غذایی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، قطبهای علمی و پژوهشگاههای صنایع غذایی و نیز دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی در پاییز 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار میگردد. این همایش و نمایشگاه در نظر دارد تا با برگزاری جلسات هماندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات و بهرهگیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین علوم و صنایع غذایی کشور نگاه دقیقتری به روشهای متداول افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات و تولیدات این حوزه در دو بخش مواد اولیه و افزودنیها داشته و بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجارب محققان، واردکنندگان و تولیدکنندگان در کشور با همکاری حوزههای وابسته فراهم آورد.
محل برگزاری همایش
تهران، شهرک قدس( غرب )، بلوار شهید فرحزادی، خیابان شهید حافظی( ارغوان غربی )، پلاک 7-انیستیو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران
تاریخ برگزاری همایش به روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه 97
