فصلنامه نوآوري در علوم و فناوري غذايي

نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی (ISSN:۲۴۲۳-۴۹۶۶)، فصلنامه‌ی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که بر اساس مصوبه‌ی چهل و نهمین جلسه‌ی کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۲۷/۶/۱۳۸۷ و مجوز شماره‌ی ۲۲۹۷۳۳/۸۷ مورخ ۱۵/۷/۸۷ مدیر کلّ محترم دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی و تایید هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مورخ ۱۱/۷/۱۳۹۰(مجوز انتشار شماره ۲۱۷۸۲/۹۰، مورخ ۲۸/۸/۱۳۹۰)، به زبان فارسی، توسط حوزه‌ی معاونت پژوهش و فنّاوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران،منتشر می‌شود..

این نشریه، تا پاییز سال ۱۳۹۱، با عنوان” علوم و فناوری غذایی” «ISSN:2251-6476» چاپ شده است.

شماره جاری: دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 1-150  
1

بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس

صفحه 1-10
زهره دیدار
2

طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین

صفحه 11-26
منصوره سلیمانی فرد؛ علیرضا صادقی؛ محمد قربانی؛ روح الله حیدری؛ خسرو عزیزی؛ اصغر سپه وند؛ سید پیمان هاشمی
3

تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 27-38
فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی
4

کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز

صفحه 39-48
فخرالدین صالحی؛ سید حسین حسینی قابوس
5

اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

صفحه 49-58
اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی
6

تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن

صفحه 59-72
مهسا فتح الهی آقایی؛ مهدی قره خانی
7

بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ

صفحه 73-86
شروین اسدزاده؛ الناز نظری فر
8

تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان

صفحه 87-94
سامان کیان پور؛ سهیل سبحان اردکانی
9

تعیین میزان آلودگی سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

صفحه 95-104
سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد
10

غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B

صفحه 105-115
منیر حیدری دستجردی؛ فاطمه اردستانی؛ علی شکوهی راد
11

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)

صفحه 117-126
جلال الدین مکاری؛ یوسف رمضان
12

بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک

صفحه 127-135
الهه کارگذار؛ علی مرتضوی؛ اکرم شریفی
مطالب مرتبط