موضوع : پژوهش | مقاله

از عسل ماسک بسازید

منبع:روزنامه قدس
خواص عسل

عسل همواره الهام بخش افسانه های بسیار بوده است و داستانهای فراوانی از قدرت جادویی آن در گذر زمان می توان یافت. از همین رو، مردمان تمدنهای باستانی به ارزش عسل پی برده بودند و روشهای متعددی برای مصرف آن، به عنوان یک ماده غذایی، برای مصارف دیگر یافته بودند. امروزه عسل به عنوان یک محصول طبیعی که از سایر شیرین کننده ها کمتر فرآوری شده و کالری کمتری نیز تولید می کند مورد علاقه بسیاری از مردم است. عسل شامل قندهایی مانند گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلرید سدیم، گوگرد، آهن و فسفات است، ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B5، B3، B2و B1 نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبتهای متفاوت در آن دیده می شود. مهمترین خاصیت عسل ضد میکروب بودن آن است، تحقیقات انجام شده در سالهای اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخمها مانع عفونت می شود، زیرا عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است و می تواند باعث بهبود زخمها شود. عسل همچنین نقش مهمی در حفظ و تجدید جوانی سلولهای پوست ایفا می کند، مخلوط عسل خالص با زرده تخم مرغ و خامه ترش یکی از بهترین ماسکها برای حفظ زیبایی پوست به شمار می رود.
ویژگی های منحصر به فرد عسل

هضم عسل سریع است. مولکولهای قند موجود در عسل به راحتی می تواند به سایر قندها تبدیل شود، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به راحتی هضم کند. با آنکه عسل چسبنده و شیرین است، اما موجب ایجاد پوسیدگی دندان نمی شود و منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است که نقش مهمی در جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی دارد. سطح کالری آن پایین است و در مقایسه با سایر مواد قندی 40 درصد کمتر کالری دارد، هر چند انرژی آن بالاست، اما به بدن شخص وزن اضافه نمی کند. در درمان آلرژی های فصلی مناسب است. از طرفی سبب تحریک و تقویت قلب و نیز گشاد شدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد. پس شما هم این ماده حیاتی را در سبد مصرف روزانه مواد غذایی تان قرار دهید.
 

نظر شما