موضوع : نمایه مطبوعات | همشهری

ایران در تولید کنسانتره جهان رتبه چهارم را دارد

پنجشنبه 7 تیر ,1375 27 ژوئن ,1996 سال چهارم , شماره 1004

 

 سرویس اقتصادی: ایران با تولید سالانه 25 هزار تن کنسانتره میوه
چهارمین تولیدکننده این محصول در جهان است.
. بهروز صفایی مدیرعامل یکی از شرکتهای تولید کنسانتره وابسته به
سازمان کشاورزی بنیاد مستضعفان گفت: تنوع, طعم و مزه محصولات باغی
ایران بسیار مطلوب است و کنسانتره و آب میوه تولیدی ایران به همین
دلیل تقاضای بالایی در جهان دارد.
به گفته وی صنایع غذایی و آشامیدنی یکی از مهمترین صنایع قرن آتی
است و باید سرمایه گذاری مناسبی در این زمینه انجام شود.
صفایی فر ادامه داد: تولیدکنسانتره در شرکتهای وابسته به سازمان
کشاورزی بنیاد سالانه 10 هزار تن است که 40 درصد تولید کل کشور
است.

 

نظر شما