فندق؛ راهی برای کاهش فشار خون
موضوع : اطلاع‌رسانی | گزارش

فندق؛ راهی برای کاهش فشار خون

فندق منبع غنی از ویتامین‌های A، B1، B2، C و E است و همچنین حاوی املاح معدنی ضروری مانند کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم می‌باشد.

اسیداولئیک موجود در روغن فندق به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند و در تنظیم قند خون مؤثر است. این ماده حاوی آپوپروتئین A-1 است که در پیشگیری از بیماری‌های عروق سیاهرگ نقش دارد و از افزایش آپوپروتئین B، که برای بدن مضر است، جلوگیری می‌کند.

مصرف فندق به تأمین ۴۶ میلی‌گرم منیزیم کمک می‌کند، که به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.

نظر شما