توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان با بهرهگیری از معماری و فرهنگ بومی / تسریع در بهرهبرداری راهآهن چابهار - زاهدان زمینهساز توسعه سواحل مکران
جواد سپاهی، معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار در گفتوگو با میراثآریا اظهار داشت: بهکارگیری معماری و فرهنگ بومی استان میتواند به توسعه صنعت گردشگری در منطقه منجر شود.
تسریع در بهرهبرداری راهآهن چابهار - زاهدان و ادامه آن به میلک زابل مسیر ترانزیت در جنوب شرق کشور را کوتاهتر کرده و به توسعه سواحل مکران و رونق اشتغال و جهش تولید در منطقه کمک میکند.
وی افزود: راهآهن زاهدان به چابهار با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد یکی از بزرگترین طرحهای عمرانی کشور است و به زودی ساخت یک ایستگاه مدرن راهآهن در شهر چابهار آغاز خواهد شد.
پیشرفت چشمگیر در ۶۲۵ کیلومتر زیرسازی مسیر راهآهن چابهار - زاهدان و نیکشهر چابهار تأثیر بسزایی در تسهیل جابجایی مسافر خواهد داشت. سپاهی با اشاره به الگوبرداری از فرهنگ بومی در ساخت ایستگاهها تأکید کرد که این اقدام باعث توسعه صنعت گردشگری در منطقه میشود.
معاون استاندار همچنین بیان کرد: توسعه سیستان و بلوچستان از اهداف اصلی مسئولان است و با افتتاح پروژههای بزرگی نظیر راهآهن و تکمیل گازرسانی، شاهد پیشرفت و آبادانی منطقه خواهیم بود.
وی در پایان افزود: بندر چابهار و پایانه مرزی میلک مکمل یکدیگرند و بهرهبرداری کامل منطقه آزاد سیستان میتواند به رونق شرق کشور و بهرهمندی مردم منطقه از مزایای آن منجر شود.
نظر شما