کدام رب گوجه سالمتر است؛ رب خانگی یا رب صنعتی؟
🔹 الهه عسکری، عضو هیات علمی و متخصص بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، درباره تفاوتهای رب گوجه خانگی و صنعتی توضیح داد:
حرارتدهی طولانی در فرآیند تولید رب خانگی میتواند منجر به کاهش محتوای لیکوپن، ویتامین C، ارزش آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی آن شود.
رب گوجه صنعتی معمولاً دارای ریز مغذیها مانند آنتیاکسیدانها و ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بیشتری نسبت به رب خانگی است.
رب صنعتی به دلیل داشتن pH اسیدی، معمولاً پاستوریزه میشود و به دلیل وجود نمک، نیازی به افزودن نگهدارنده ندارد.
🔹 بر اساس این توضیحات، به نظر میرسد که رب گوجه صنعتی استاندارد (غیر تقلبی) نسبت به رب خانگی برای سلامتی مناسبتر است.
نظر شما