روش تازه تشخیص آلودگی مواد غذایی اجرا شد
روزنامه همشهری سه شنبه 16 مرداد ,1375 6 آگوست ,1996 سال چهارم , شماره 1035
. سرویس اقتصادی: برای نخستین بار در ایران روش جدید تشخیص آلودگی آب
و مواد غذایی در کشور توسط پژوهشگران مرکز تحقیقات صنایع غذایی
ایران اجرا شد. با اجرای این روش , زمان دسترسی به نتایج آزمایشها 60
درصد کاهش یافته و ظرف مدت 24 ساعت می توان به این نتایج دست یافت .
. بهروز فروتن, رئیس این مرکزدر دیدار کارشناس ارشد سازمان
بهداشت جهانی از این مرکزگفت: اجرای این روش جدید می تواند ضریب
امنیت موادغذایی را تا حد زیادی افزایش دهد.
به گزارش روابط عمومی مرکزکنترل و تحقیقات صنایع غذایی ایران ,
برای اجرای این طرح تازه که در واحدهای صنایع غذایی کشوراجرا
می شود. از سوی وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی یک دوره آموزشی
کوتاه مدت با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاهها
برپا شد.
نظر شما