هشدار: «نان برنجی» کرمانشاه را از دستفروشان نخرید!
بهداشت ایمنی غذایی استان کرمانشاه در اطلاعیهای به مردم هشدار داد که نان برنجیهای ارزان قیمتی که توسط دستفروشها عرضه میشود، آلودگی میکروبی دارد.
نکات مهم:
در نان برنجی که از سوی دستفروشان با قیمت ارزان عرضه می شود از خمیری که حاصل باقی مانده خرده نان برنجی است استفاده می شود.
برای تهیه این نان برنجیها از خاک قند و یا شکر آلوده استفاده میشود.
مصرف این نان برنجیها میتواند سلامتی شما را به خطر اندازد.
در صورت مشاهده عرضه نان برنجی توسط دستفروشان و وانتی ها، موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهید.
راههای جایگزین برای خرید نان برنجی:
نان برنجی را از فروشگاههای معتبر و دارای مجوز بهداشت تهیه کنید.
نان برنجی را از برندهای شناخته شده و باکیفیت خریداری کنید.
در صورت امکان، نان برنجی را به صورت خانگی تهیه کنید.
نظر شما