یادداشتچههایی از قم، خوراکهای قمی
💢
"آبگوشت قنبید، آبگوشت یَخنی (بُزباش)، آش جو، آش شلغم، آش رشته، آش اُماج، آش آلبو خورا/ AlbuxorA_ ، آش شنبه اول سال، آش قیمه شوربا، آبدوغ، آبدوغ سرکه، اشکنه، انار طوقی، انار ترش یزدی: اناری که نه ترش و نه شیرین است. پلو یارمه، حلوا آردی، شامی نخودچی، شامی هویج، کوفته برنجی، کوفته نخودچی"
حاشیه
این یادداشت هم مربوط به دوران نوجوانی بنده است. پارهای از خوراکیها با دیگر شهرها مشترک است ولی جزو خوراکیهای سنتی محسوب میشود.
تا آنجا که میدانم تا کنون مقالهای در خصوص خوراکیهای قمی و طرز پخت آن به صورت علمی نگاشته نشده است. البته یادداشتها و گزارشهای مختصر وجود دارد.
سیدمحسن محسنی
نظر شما