مصرف کدو تنبل برای چه کسانی باید با احتیاط باشد؟
کدو تنبل یک منبع غنی از مواد مغذی است که فواید بسیاری برای سلامت پوست، چشمها، قلب، روده و سیستم ایمنی دارد. این میوه سرشار از فیبر، کاروتنوئیدها، پتاسیم، ویتامینهای A، E و C، اسیدهای چرب امگا ۳، روی، سلنیوم، آهن، منیزیم، و بتاکاروتن است.
با این حال، به دلیل محتوای بالای پتاسیم، افرادی که دچار مشکلات کلیوی یا مستعد ابتلا به هیپرکالمی (افزایش سطح پتاسیم خون) هستند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. همچنین، برخی نوشیدنیها و محصولات حاوی کدو تنبل ممکن است دارای قند و نمک اضافی باشند، بنابراین مصرف این موارد نیز باید در حد اعتدال باشد تا از بروز مشکلات سلامتی جلوگیری شود.
نظر شما