جوجه پنگوئن عظیم‌الجثه «پستو» شهرت جهانی یافت
موضوع : اطلاع‌رسانی | گزارش

جوجه پنگوئن عظیم‌الجثه «پستو» شهرت جهانی یافت

پستو، جوجه پنگوئن عظیم‌الجثه‌ای که در آکواریوم سی لایف در ملبورن، استرالیا زندگی می‌کند، به تازگی شهرت جهانی پیدا کرده است. این جوجه پنگوئن ۹ ماهه از گونه پنگوئن‌های پادشاه به دلیل وزن بالای خود که به ۲۳.۵ کیلوگرم می‌رسد، توانسته توجه بسیاری را جلب کند. پستو هم‌اکنون بیشتر از والدین خود، تانگو و هادسون، وزن دارد، چرا که هر یک از آنها حدود ۱۱ کیلوگرم وزن دارند.

رژیم غذایی پستو و رفتارهای او

امیلی تورنتون، مسئول ارشد نگهداری از پنگوئن‌ها، به خبرگزاری فرانسه گفت که پستو با رژیم غذایی سالم شامل تا ۲۵ ماهی در روز تغذیه می‌شود و انتظار می‌رود که وزن او بیشتر هم بشود. او درباره رفتارهای پستو اضافه کرد که این پنگوئن با وجود حضور مداوم بازدیدکنندگان و دوربین‌ها، همچنان رفتار عادی خود را حفظ کرده و بسیار خوش‌رفتار، کنجکاو و با اعتماد به نفس است و اغلب با سایر پنگوئن‌ها و نگهبانانش تعامل خوبی دارد.

چالش‌های وزن‌کشی و تأثیر ژنتیک

یکی از چالش‌های نگهداری این پنگوئن بزرگ، نگه داشتن او روی ترازو برای وزن‌کشی است. پستو به دلیل علاقه زیاد به غذا، به آسانی برای وزن‌کشی همکاری نمی‌کند. تورنتون گفت که رشد سریع و هیکل بزرگ پستو به ژنتیک او نیز مرتبط است؛ اجداد او از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین پنگوئن‌های آکواریوم بودند.

واکنش‌های جهانی و وضعیت سلامت پستو

یکی از ویدیوهایی که آکواریوم از پستو در تیک‌تاک منتشر کرده، تاکنون چهار میلیون بار بازدید داشته است. این جوجه پنگوئن با پرهای متراکمی پوشیده شده که به گرم ماندن در برابر سرمای شدید قطب جنوب کمک می‌کنند. تورنتون گفت که با وجود رژیم غذایی مبتنی بر ماهی، پرهای او بویی شبیه به ذرت دارند.

تورنتون تأکید کرد که پستو بسیار سالم است و توضیح داد که در طبیعت، جوجه‌هایی وجود دارند که حتی بزرگ‌تر از پستو هستند. اندازه بزرگ او نیز یک مزیت بزرگ به شمار می‌رود، زیرا جوجه‌های کوچک‌تر بیشتر در معرض خطر شکار توسط پرندگان شکاری قرار دارند.

آینده پستو و تهدیدات آب و هوایی

به زودی پستو کرک‌های نرم خود را از دست خواهد داد و پرهای بالغش رشد خواهند کرد. این پرهای بالغ ظاهری جدید با پوششی سیاه و سفید و لایه زرد روی سر و گونه‌ها به او خواهند داد. تورنتون اضافه کرد که این فرآیند انرژی زیادی می‌طلبد و اشتهای او را به‌طور قابل توجهی کاهش خواهد داد.

پنگوئن‌های پادشاه در قطب جنوب زندگی می‌کنند و تعداد آنها به حدود ۱.۶ میلیون جفت در سن تولید مثل می‌رسد. اگرچه تغییرات اقلیمی تأثیر زیادی بر زیستگاه برخی گونه‌های پنگوئن گذاشته، تاکنون زیستگاه پنگوئن‌های پادشاه تحت تأثیر قرار نگرفته است.

در گذشته، جمعیت پنگوئن‌های پادشاه به دلیل شکار بی‌رویه برای گوشت، روغن و چربی تقریباً در حال انقراض بود. اما امروزه اینگونه موفق به حفظ جمعیت خود شده‌ است.

نظر شما