سیستان و بلوچستان؛ ستاره نوظهور گردشگری ایران در انتظار توجه بیشتر
رضا شریفی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، این استان را “پدیده نوظهور گردشگری کشور” نامید و بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی برای معرفی جذابیتهای گردشگری آن تاکید کرد.
ظرفیتهای بکر و ناشناخته، فرصتی برای توسعهظرفیتهای بکر و ناشناخته، فرصتی برای توسعه
شریفی با اشاره به تنوع فرهنگی، جاذبههای تاریخی، طبیعی و اقوام گوناگون سیستان و بلوچستان، این ویژگیها را منحصر به فرد دانست و آن را مزیتی برای تبدیل شدن این استان به قطب گردشگری کشور برشمرد.
لزوم همکاری و همافزایی برای شکوفایی گردشگریلزوم همکاری و همافزایی برای شکوفایی گردشگری
وی ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در دو سال اخیر برای معرفی چهره واقعی سیستان و بلوچستان، بر لزوم همکاری تمامی نهادها و دستگاههای مربوطه از جمله میراث فرهنگی، رسانهها، فعالان فضای مجازی، شورای فرهنگی و … برای معرفی بهتر جذابیتهای گردشگری این استان تاکید کرد.
نقش سران طوایف و معتمدان در جذب گردشگر
معاون استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر نقش و اهمیت سران طوایف، معتمدان و ریشسفیدان در ایجاد احساس امنیت و اعتماد در میان گردشگران تاکید کرد و خواستار بهرهگیری از ظرفیت این افراد برای توسعه گردشگری در استان شد.
ایجاد احساس تعلق و اعتماد، رمز موفقیت گردشگری
شریفی با بیان اینکه شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان به میراث فرهنگی و گردشگری خود علاقهمند هستند، ایجاد احساس تعلق و اعتماد را عامل مهمی در جذب گردشگر و تبدیل مردم بومی به سفیران فرهنگی برشمرد.
سیستان و بلوچستان؛ نماد همدلی، وحدت و انسجام
وی در پایان با تاکید بر وجود همدلی، وحدت و انسجام در میان اقوام و گروههای مختلف در سیستان و بلوچستان، این استان را نماد همزیستی مسالمتآمیز اقوام و ادیان دانست و آن را الگویی برای سایر نقاط کشور معرفی کرد.
سخنان معاون استاندار سیستان و بلوچستان نشاندهنده عزم جدی مسئولان برای توسعه گردشگری در این استان است. بهرهمندی از ظرفیتهای منحصر به فرد سیستان و بلوچستان، معرفی صحیح و اصولی آن و ایجاد زیرساختهای لازم میتواند این استان را به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل کند.
نظر شما