موضوع : نمایه مطبوعات | همشهری

میوه کاکائو

سه شنبه 12 تیر ,1375 2 ژوئیه ,1996 سال چهارم , شماره 1008

نام علمی: cacao .Theobroma خانواده: STERCULIACEAE میوه درخت کاکائو
دراز, بیضوی ,به صورت نوعی سته و ناشکوفا است که ابتدا سبزرنگ و پس
از رسیدن به رنگ زرد نارنجی در می آید. میوه ها سنگین بوده و تنها
روی تنه اصلی و یا شاخه های بزرگ گیاه که تحمل وزن آنرا داشته باشند
ظاهر می شوند. هر میوه محتوی 2040 دانه است که پس از خشک شدن به رنگ
قرمز تیره در می آیند. دانه ها سرشار از ماده چربی بنام کره کاکائو
هستند که برای تولید شکلات و یا بصورت پودر مورد استفاده قرار
می گیرند.
قسمت گوشتدار میوه ترش مزه و زردرنگ است.
سازمان پارکها و فضای سبز شهر تهران

 

نظر شما