جشنواره طبخ آبزیان در تفرش با هدف ترویج مصرف ماهی برگزار شد
تفرش - جشنواره طبخ آبزیان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی و جمعی از بانوان و اهالی تفرش برگزار شد. دکتر اکبری، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه آبزیپروری و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و غذای سالم عنوان کرد.{
در این جشنواره، شاه حسینی، کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش، نکات آموزشی در خصوص تغذیه سالم با ماهی، نحوه تشخیص ماهی تازه، خواص غذایی ماهی و اهمیت گنجاندن آن در برنامه غذایی خانوادهها را ارائه داد.
در پایان جشنواره، پس از داوری غذاهای طبخ شده توسط شرکتکنندگان، از آنان تقدیر به عمل آمد.
نظر شما