انقلاب در کشاورزی: تولید گیاهان بدون نیاز به نور خورشید
با معرفی “کشاورزی برقی”، دانشمندان راهی را برای رشد گیاهان بدون نور خورشید پیدا کردهاند که میتواند آینده تولید مواد غذایی را متحول کند. این روش نوآورانه که به عنوان کشاورزی الکتریکی شناخته میشود، متکی بر واکنشهای شیمیایی است که به مراتب کارآمدتر از فتوسنتز طبیعی هستند.
گزارشها حاکی از آن است که ۹۰ درصد از جنگلزداییهای جهانی ناشی از کشاورزی سنتی است که برای تغذیه جمعیت رو به رشد نیازمند زمینهای بیشتری میباشد. با استفاده از کشاورزی برقی، نه تنها زمینهای کمتری نیاز خواهد بود، بلکه این روش میتواند به طور چشمگیری نیاز به زمینهای کشاورزی را کاهش دهد. مطالعات نشان میدهد که اگر آمریکا به طور کامل از این روش بهرهبرداری کند، میتوان مصرف زمینهای کشاورزی را تا ۹۴ درصد کاهش داد.
در این رویکرد، نور خورشید با برق جایگزین شده است. دانشمندان از پنلهای خورشیدی برای تولید انرژی الکتریکی استفاده کردهاند که واکنش شیمیایی بین دیاکسید کربن و آب را تسهیل میکند. نتیجه این واکنش اَسِتات است که به عنوان منبع غذایی برای گیاهان استفاده میشود.
این پیشرفت میتواند منجر به تولید پایدارتر مواد غذایی، کاهش جنگلزدایی و راههای نوآورانه برای مقابله با معضل گرسنگی جهانی شود. با ادامه پیشرفتهای علمی، چیزی که زمانی ناممکن به نظر میرسید، اکنون در حال تحقق است و دورهای جدید از نوآوری در کشاورزی آغاز میشود.
نظر شما