شکلات، کاکائو و قهوه سردردهای میگرنی را تشدید می کند
روزنامه شرق، شنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۲ - ۱۸ شوال ۱۴۲۴ - ۱۳ دسامبر ۲۰۰۳
ایسنا: مصرف برخی مواد غذایی مانند پنیر، شکلات، قهوه، کاکائو و استشمام بوهای تند باعث تشدید سردردهای میگرنی می شود.رحمت الله نعمتی متخصص و استادیار مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: افرادی که سابقه بیماری میگرن یا سردرد شدید دارند برای جلوگیری از حملات سردرد باید از خوردن غذاهایی که نسبت به آنها حساسیت دارند پرهیز و تا حد امکان از مصرف غذاهای کنسرو شده خودداری کنند.
نظر شما