مغولستان و پرورش گوسفند
دوشنبه 4 تیر ,1375 24 ژوئن ,1996 سال چهارم , شماره 1001
اولان باتور جمهوری مغولستان تصمیم گرفته است که این کشور زادگاه
چنگیزخان را که در نیمه اول این هزاره, آسیا و اروپا را مورد تاخت و
تاز قرار داد به بزرگترین صادرکننده گوشت گوسفند تبدیل کند, زیرا
مراتع بی پایان آن وضعیت مساعدی برای پرورش گوسفند فراهم آورده است.
مغولها از دیرزمان به نوشیدن شیر اسب و خوردن کباب گوشت گوسفند شهرت
دارند. کباب گوشت گوسفند به سبک مغلوها, همیشه غذای اصلی این قوم را
تشکیل می داده است. تهیه ماست از شیر گوسفند را مغولها در سراسر
جهان متداول کردند که در بیشتر کشورها به همان واژه مغولی یاغورت
یایاگورت خوانده می شود. مغولها می خواهند جای نیوزیلند و استرالیا
را در پرورش گوسفند بگیرند.
نظر شما