فست‌فود قجری چه بود؟
موضوع : شهرشناسی | تهران شناسی

فست‌فود قجری چه بود؟

اشکنه به‌عنوان یک غذای ساده و سریع‌پخت، به‌ویژه در میان ایرانی‌ها محبوبیت زیادی داشت. در تهران نیز، پایتخت‌نشینان از گذشته‌های دور برای تهیه یک غذای فوری و با استفاده از مواد دم دست، به سراغ اشکنه می‌رفتند. 
 


در میان انواع اشکنه، تهرانی‌های دوره قاجار بیشترین علاقه را به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله داشتند و این سه نوع اشکنه در آن زمان بین مردم بیشتر طرفدار داشتند.

نظر شما