افزایش قیمت نان در تهران
فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران، از افزایش قیمت نان در تهران خبر داد.
جزئیات افزایش قیمتها به شرح زیر است:
- نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان افزایش یافته است.
- نان بربری ساده با آرد نوع یک از ۱ هزار و هشتصد تومان به ۲ هزار و پانصد تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲ هزار و پانصد به ۳ هزار و پانصد تومان رسیده است.
- نان لواش با آرد نوع یک از پانصد تومان به هفتصد تومان و لواش نوع دو از ششصد و پنجاه به نهصد تومان تغییر قیمت یافته است.
- نان تافتون سنتی با آرد نوع یک از ۹۰۰ تومان به ۱ هزار و دویست شصت تومان و نوع دو از ۱ هزار و دویست به ۱ هزار و پانصد تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است.
- نان تافتون ماشینی با آرد نوع یک از هفتصد به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱ هزار به ۱ هزار و دویست تومان تغییر قیمت یافته است.
در خصوص نان کنجدی، سیستم عرضه جدیدی در نظر گرفته شده که مشتریان میتوانند در قسمت جداگانهای از کارتخوانها کنجد به میزان ۱۰ تا ۳۰ گرم خریداری کنند و نانوایان این کنجد را بنا به سفارش مشتری در پخت نان استفاده میکنند.
نظر شما