شهید احمد رضانژاد
موضوع : شهرشناسی | قم شناسی

شهید احمد رضانژاد

زندگینامه 

شهید احمد رضانژاد در تاریخ هفدهم خرداد ماه سال ۱۳۲۲ در روستای فردو چشم به جهان گشود و در آغوش پرمهر و محبت پدر و مادر رشد یافت. وی تا حدود سال ۱۳۵۲ در روستای فردو زندگی می‌کرد و به کارهای کشاورزی، دامداری و بنایی می‌پرداخت.

احمد رضانژاد در این سال‌ها با دختری از خانواده‌ای مذهبی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج ۴ پسر و ۲ دختر بود. او در زمان رژیم طاغوت، از رفتن به خدمت سربازی امتناع کرد. در دوران انقلاب اسلامی، او فعالانه در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و گاه همراه فرزندانش به تظاهرات می‌رفت؛ به طوری که یک مرتبه نزدیک بود مورد اصابت گلوله قرار بگیرد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امید داشت که در سایه نظام جمهوری اسلامی زندگی آرامی را تجربه کند اما با هجوم ارتش بعث به کشور اسلامی روبه‌رو شد. برای دفاع مقدس از نظام اسلامی، لباس بسیج بر تن کرد و راهی کردستان شد.
 

از سمت چپ به راست، رزمندگان غیور ایرانی: شادروان حاج حسین جامه داران، شهید احمد رضانژاد

مدتی بعد به جبهه جنوب منتقل شد و در جبهه خرمشهر (عملیات بیت المقدس) با تمام توان مردانه جنگید. او در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ در حالی که رمز یا علی بن ابی طالب (ع) را بر لب و سربند یا فاطمه (س) بر سر داشت، به درجه رفیع شهادت نائل گردید و در گلزار شهدای شیخان به خاک سپرده شد.
 

این شهید والا مقام نمونه‌ای از ایثار و فداکاری مردم ایران زمین در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از کشور بود.
 

اعتقادات وافر شهید به نماز،رسالت انبیا،چهارده معصوم(ع) و کتاب آسمانی قرآن و پرداخت خمس و زکات از خصوصیات بارز شهید بود  به طوری که هیچگاه حساب خمس اموالش را فراموش نمی کرد.
باور قلبی شهید درباره خمس این بود که با خمس،مال انسان هرچند اندک باشد پاک می شود.
در اوایل انقلاب که نماز جمعه نوپا بود بچه های خردسالش را به نماز جمعه می برد.یک روز یکی از آشنایان به شهید گفته بود چرا این بچه پسر های شلوغ و بازیگوش را به نماز جمعه می آوری؟هم خودت اذیت می شوی و هم این ها که از نماز جمعه چیزی نمی فهمند.شهید در جواب گفته بود اتفاقا نماز جمعه در همین سنین کودکی در ذهن اینها نقش می بندد و من این سختی ها را برای همین تحمل می کنم.
و خدا را شکر  همانطور که خود شهید دوست داشت فرزندانش از تربیت دینی برخوردارند که باعث خوشحالی و مسرت من می باشد.
راوی همسر شهید
 

نظر شما