برگزاری کلاس آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان تفرش
موضوع : شهرشناسی | تفرش شناسی

برگزاری کلاس آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان تفرش

کلاس آموزشی طبخ آبزیان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و آموزش روش‌های طبخ ماهی، به همت مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد. در این دوره آموزشی که در شهرستان تفرش برگزار شد، شرکت‌کنندگان با فواید مصرف آبزیان آشنا شدند و روش‌های طعم‌دار کردن و طبخ چندین مدل ماهی را فرا گرفتند.
 

این دوره به منظور ارتقای سلامت جامعه و ترویج مصرف غذاهای دریایی طراحی شده و در تلاش است تا آگاهی عمومی درباره اهمیت مصرف آبزیان و روش‌های صحیح طبخ آن‌ها افزایش یابد.

نظر شما