سالم ترین سفارشات در یک رستوران هندی
اگر میخواهید برای سلامت متابولیکی غذا بخورید، پیمایش در رستورانهای هندی دشوار است. از یک طرف، منو پر از سبزیجات و ادویه های ضد التهابی مانند زردچوبه، زنجبیل و فلفل است. از سوی دیگر، بسیاری از ظروف می توانند قند خون شما را افزایش دهند.
به این دلیل که غذاهای اصلی معمولا با غلات تصفیه شده مانند برنج باسماتی و نان (نوعی نان تخت) سرو می شود. غذاهای دیگر، مانند سمبوسه، دارای خمیر پر کربوهیدرات هستند که سرخ شده است. طبق دادههای اعضای Levels، این اقلام میتوانند باعث افزایش گلوکز خون نسبت به لوبیای ژلهای شوند، با افزایش قابل توجه گلوکز تقریباً 45 میلیگرم در دسیلیتر برای سمبوسه و 43 میلیگرم در دسی لیتر برای نان.
از آنجایی که اکثر رستورانهای هندی متعلق به خانواده یا مستقل هستند، به ندرت میتوان اطلاعاتی در مورد مواد اولیه و آمار تغذیه پیدا کرد. با این حال، با کمی زرنگی، می توانید منو را رمزگشایی کنید و یک وعده غذایی مغذی انتخاب کنید که قند خون شما را ثابت نگه دارد.
نظر شما