موضوع : پژوهش | مقاله

اهمیت نوشیدن چاى در زنان



چاى علاوه بر تاثیرات فراوانى که به عنوان یک نوشیدنى سالم بر بدن مى گذارد، نقش فوق العاده اى در جلوگیرى از سرطان ایفا مى کند.
نتایج پژوهش هاى محققان استرالیایى نشان مى دهد ، مصرف طولانى مدت چاى (به ویژه چاى سبز) خطر بروز سرطان تخمدان که یکى از سرطان هاى شایع در زنان بوده و سومین دلیل مرگ در آنها به شمار مى رود را ۷۷ درصد کاهش مى دهد. در این تحقیق که بر روى ۹۰۰ زن صورت گرفت، مشخص شد چاى حاوى ماده اى به نام کاتیشین است که مى تواند بدن را در برابر بروز سرطان هاى تخمدان و مثانه محافظت نماید، ضمن اینکه تاثیر قابل توجهى بر سلامت قلب مى گذارد.
نوشیدن بیش از ۲ فنجان چاى در روز خطر مرگ ناشى از بیمارى هاى قلبى را ۴۰ درصد کاهش مى دهد. چاى همچنین فشار خون را کنترل مى کند. به دلیل دارا بودن مقادیر زیادى کافئین و ویتامین گروه B به عنوان یک مسکن طبیعى در کاهش فشار هاى روحى و روانى و میزان خستگى ناشى از فعالیت هاى روزانه عمل مى کند.
 

نظر شما