موضوع : پژوهش | مقاله

موساد، ترورهای بیولوژیک و مرگ های آرام


درحالیکه بسیاری از شخصیت های مخالف رژیم صهیونیستی با ابتلا به بیماری هایی ناشناخته به مرگ هایی دردناک دچار شده اند، بسیاری از کارشناسان و رسانه ها از مراکز ترورهای بیولوژیک موساد خبر می دهند.
تاریخ رژیم صهیونیستی از روز اول تاکنون با ترور عجین بوده است و کسی از شنیدن ترور شخصیتی سیاسی یا مذهبی چه در داخل مرزهای فلسطین اشغالی و یا در هرجای جهان تعجب نمی کند. با این حال تاکنون کمتر ترورهای بیولوژیک که بارها توسط موساد به کار گرفته شده پرداخته شده است. استفاده از سموم مرگ آور و خطرناک که با تاثیر منفی بر روی ارگان های مختلف بدن مرگی تدریجی، سخت و دردآور را به همراه دارد، در موساد و شبکه های اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی رواج دارد. از میان برداشتن مخالفان سیاسی به خصوص فعالان فلسطینی از طریق خوراندن، تزریق و روش های دیگر انتقال سم، یکی دیگر از جنایات رژیم صهیونیستی است که توسط کارشناسان و برخی رسانه ها تا حدودی پرده از اسرار آن برداشته شده است. 'ودیع حداد' از فرماندهان برجسته جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، موسس جنبش ملی گرایان عرب و از مهمترین مبارزان فلسطینی در دهه های 70 و 80 میلادی، 'خالد مشعل' از فرماندهان حماس و رییس دفتر سیاسی این حزب، 'محمود المبحوح' از رهبران حماس و 'یاسرعرفات' رهبر جنبش آزادی بخش فلسطین ازجمله افرادی هستند که گفته می شود قربانی ترورهای خاموش سازمان های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی شده اند.

ودیع حداد
ودیع حداد از رهبران جنبش مردمی برای آزادی فلسطین با مرگی آهسته و عذاب آور در بیمارستان محقری در آلمان شرقی از دنیا رفت. وی که پزشکی فلسطینی بود به دلیل یک بیماری سخت و ناشناخته که به دستگاه ایمنی بدن وی حمله کرده بود در سی ام مارس 1978 جان باخت. بسیاری از دوستداران وی در تحلیل معمای مرگ حداد احتمال می دادند که دستان موساد به وی رسیده و باعث مرگش شده است، اما پس از گذشت بیش از سی سال از مرگ حداد که در دوران نخست وزیری 'مناخیم بگین' صورت گرفت، رسانه های عربی راز مرگ وی را آشکار کردند.
'القدس العربیه' در گزارشی کامل که به مرگ ودیع حداد اختصاص داشت، افشا کرد که وی با خوردن شکلاتی مسموم از پای در آمده است و نوشت: آنها درست می گفتند حداد به وسیله یک شکلات سمی مرده است. گفتنی است 'اهارون کلاین' روزنامه نگار صهیونیستی برای اولین بار در کتاب 'حساب باز' از ماجرای ترور بیولوژیکی 'حداد' پرده برداشت.
علاقه دکتر حداد به شکلات بلژیکی عوامل موساد را بر آن داشت تا از طریق خوراندن شکلات مسموم وی را از پای درآورند. به گفته این نویسنده؛ کارشناسان موساد سم بیولوژیک کشنده ای را وارد شکلات کرده بودند. حداد نیز به تنهایی تکه های شکلات مملو از ماده مسموم را خورد. چند هفته پس از خوردن شکلات سم فعال شد و حداد شروع به کاهش وزن کرد. کسی نمی توانست بین این بیماری مرموز و شکلات رابطه برقرار کند. وقتی بیماری او وخیم شد به آلمان رفت و پزشکان متوجه نقص مرموزی در دستگاه دفاعی بدن وی شدند. این نویسنده استدلال می کند بعد از مرگ او همه شاهد کاهش شدید آمار تعداد عملیات ها علیه اهداف رژیم صهیونیستی در خارج از کشور بودند و این موضوع نشانگر آن است که وی از مبارزان علیه رژیم صهیونیستی بود که می توانست از اهداف ترور این رژیم به حساب آید.

ترور ناکام خالد مشعل
خالد مشعل یکی از فرماندهان برجسته حماس نیز از دیگر قربانیان ترورهای بیولوژیک رژیم صهیونیستی در زمان نخست وزیری 'بنیامین نتانیاهو' است. وی با تزریق سم توسط دو فرد کانادایی که از جاسوسان موساد بودند در سپتامبر 1997 در سفری که به عمان داشت مسموم و بیمار شد، اما در نهایت اسراییل وادار به فرستادن پادزهر این سم و نجات جان مشعل شد. در حال حاضر مشعل رهبر ارشد حماس است. بسیاری از تحلیلگران ترور ناکام خالد مشعل توسط عوامل موساد را عامل رسوایی و سرافکندگی رژیم صهیونیستی می دانند.

محمودالمبحوح
محمود المبحوح از رهبران حماس هم از قربانیان اعمال جنایتکارانه رژیم صهیونیستی است. حدود دو سال پیش روزنامه 'ساندی تایمز' چاپ انگلیس فاش کرد: اسراییلی ها محمود المبحوح از رهبران حماس را در هتلی در دبی با خوراندن سمی که باعث حمله قلبی می شود، ترور کردند. بنابراین گزارش، عوامل رژیم صهیونیستی پس از ترور المبحوح از همه مدارک وی تصویر برداری و کارتی را به در اتاق او آویزان کردند که روی آن نوشته شده بود تقاضا می کنم مزاحم نشوید. ساندی تایمز می نویسد: 9 روز پس از مرگ این رهبر حماس نمونه ای از خون وی برای آزمایش به پاریس پایتخت فرانسه فرستاده شد که آزمایشگاه آثار سم در خون او مشاهده کرد.
خبرگزاری 'الجزیره' نیز در خبرهای خود مرگ المبحوح را ترور با سم اعلام کرد. در زمان مرگ وی موساد و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی دست داشتن در این ترور را انکار می کردند، اما پس از چندی اعتراف کردند که موساد در قتل مقام ارشد حماس در امارات دست داشته است.
خبرگزاری 'آسوشیتدپرس' در آن زمان اعلام کرد، نیروهای امنیتی و مقام‌ها و البته افکار عمومی در اسراییل به شدت منتقد عملکرد موساد در این پرونده هستند.
'رونن برگمن' کارشناس نزدیک به تشکیلات امنیتی اسراییل در مقاله ای در روزنامه 'بدیعوت آحارونوت' تحت عنوان 'نمایش خاموش' اذعان کرد، (موساد)در حالی دخالت در ترور محمود ‌‌المبحوح را در ماه ژانویه 2010 تکذیب می کند که در نوامبر 2009 نیز تلاش نموده بود تا او را از طریق مسموم‌‌کردن به قتل برساند.
دکتر برگمن در این گزارش تاکید می کند که عوامل موساد در فاصله ششم تا هشتم نوامبر 2009 وارد دبی شده بودند و با تعقیب کردن محمود المبحوح سعی نمودند تا از طریق آلوده کردن وی به سم کشنده وی را به قتل برسانند. براساس این نقشه سم وارد بدن وی می شود و ظرف چند ساعت بعد و هنگامی که تیم ترور دبی را ترک می کردند، المبحوح را از پای در می‌‌آورد. این نقشه به مرحله اجرا درآمد ولی عمل نکرد. آثار بیماری در بدن المبحوح خیلی شدید ظاهر شد و او مجبور شد به سوریه مراجعت کند. او هشیاری‌‌اش را به شدت از دست داد. پزشک به وی اطلاع داد که نشانه‌‌هایی از بیماری موسوم به 'مرض بوسه' در او مشاهده می‌شود. مرض بوسه نوعی بیماری عفونی است که از طریق ویروس در بدن ایجاد شده و سلول‌های ایمنی بدن را هدف قرار می‌دهد. آثار این بیماری در بزرگسالان با شدت‌ زیاد و به صورت فراگیر‌شدن دانه‌های قرمز بر روی پوست ‌بدن، احساس ‌درد، خونریزی، خستگی، مشکلات تنفسی و... ظاهر می‌‌گردد. ابتلا به این بیماری از طریق بزاق‌ ‌دهان در نتیجه بوسیدن فرد دیگر و یا وارد شدن ویروس در خون صورت می‌‌گیرد. اما رژیم صهیونیستی در این عملیات موفق به از پای در آوردن المبحوح نشد. سرانجام در سال 2010 ماموران امنیتی رژیم صهیونیستی با خوراندن سم وی را به قتل رساندند.

مرگ مشکوک یاسر عرفات
یاسر عرفات، رهبر جنبش آزادی بخش فلسطین نیز ازجمله کسانی است که گمان می رود موساد در ماجرای مرگ وی نقش داشته است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، 'ابو شریف' مشاور ویژه عرفات در سخنانی اعلام کرده است که نوع سم مورد استفاده در ترور عرفات ' ثالیوم' نام دارد که نامی ناشناخته و غیررایج است و به سختی می‌توان این سم یا آثار و علایم آن را شناخت.
وی افزود سم مذکور خطرناک و بی‌بو و بی‌رنگ است که از گیاه مخصوص آن به دست می‌آید و می‌توان آن را بدون اینکه دیده شود در غذا یا آب ریخت یا با استفاده از سرنگ در شریان و عروق یا پوست انسان تزریق کرد.
وی همچنین اظهار داشت که کارشناسان سموم انگلیس و اروپا با این نوع سم آشنایی ندارند، اما کارشناس پرونده جنایی مرتبط با قتل با استفاده از سم، این نام را می‌شناسد و تاکید کرده است که سم مذکور از قدرت تاثیر بالایی برخوردار است و پس از گذشت 5 ساعت از تزریق آمپول یا خورانده شدن، هیچ پادزهری نمی‌تواند تاثیر آن‌ را خنثی سازد.
به گفته کارشناسان این سم به تدریج سیستم داخلی انسان را تخریب می‌کند و به نوبت کبد، کلیه، ریه و مغز انسان را از کار می‌اندازد تا در نهایت وی را بکشد و مدت زمان کشته شدن یک فرد با این سم در اشخاص مختلف متفاوت است و به ساختار جسمی و عمر وی و نیز قدرت سیستم داخلی بدن وی برای مقاومت در مقابل این سم بستگی دارد و به طور معمول بین 2 تا 8 ماه به طول می‌انجامد و بدین ترتیب به عوامل جنایت امکان می‌دهد که از صحنه جرم دور شوند. اما اهارون کلاین، نویسنده کتاب 'حساب باز' می گوید: 'تلاش نکردم تا (در این کتاب) به این مطلب(ترور یاسر عرفات) اشاره کنم. وقتی فصل ترور حداد را می نوشتم این تفکر هرگز به ذهنم خطور نکرد.'

موسسه بیولوژیک رژیم صهیونیستی طراح ترورهای بیولوژیک(ترور با سم)
پایگاه خبری 'فلسطین الیوم' در گزارشی به قلم 'صالح النعامی'، از موسسه‌ای بیولوژیک خبر داد که رژیم صهیونیستی در آن انواع سلاح های بیولوژیک غیرمتعارف را تولید و مورد آزمایش قرار می‌دهد و از آنها برای ترورهای آرام از جمله ترور رهبران مقاومت استفاده می کند. گفته می شود این موسسه که یکی از مخفیانه ترین مکان های امنیتی رژیم صهیونیستی است، در شهر 'ریشون لیژن' در جنوب شرق تل‌آویو، تحت تدابیر امنیتی و نظامی شدید قرار دارد. برخی گزارش ها حاکی از آن است که 'دیوید بن گورین' نخست‌وزیر اول رژیم صهیونیستی بنا بر پیشنهاد شماری از دانشمندان یهود و طی سال های 1948 تا 1963 دستور تاسیس این موسسه بیولوژیکی را داد، و تنها فردی بود که از ریز و درشت آن خبر داشت، تا آنجا که کارکنان بدون اطلاع بن گورین اجازه دستیابی به اطلاعات را به احدی نمی‌دادند.
از آغاز دهه پنجاه تاکنون دانشمندان بسیاری عهده‌دار ریاست موسسه شدند، اما اعتقاد گسترده بر این است که موثرترین آنها 'آویگدور شفرمن' رییس کنونی موسسه است که بیشترین تاثیر را بر روی فعالیت آن داشته و به شکلی گسترده و ناگسستنی با نخست‌وزیران، وزرای جنگ و رهبران سرویس های اطلاعاتی ارتباط دارد. وی شخصیتی قاطع است که در اخراج دانشمندان بنا بر مشکلات انضباطی تردید نمی‌کند.
واحد 'کیدون' که در زبان عبری به معنی 'سرنیزه' یا همان خنجری است که بر روی لوله تفنگ قرار داده می شود، تا در جنگ های تن به تن از آن استفاده گردد نیز از جمله واحدهای رسمی ترور در موساد است. گروه های عملیاتی کیدون معمولا، 12 نفره هستند که هر یک از آنها ' قیساریا' لقب گرفته اند.
'تزیپی لیونی' وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی و رهبر حزب 'کادیما' از فرماندهان سابق این واحد محسوب می شود. در مورد وی گفته می شود که جز واحدی بود که در سال 1983 عملیات مسموم کردن وترور یکی از دانشمندان هسته ای عراق را در پاریس به عهده داشت. جالب اینکه حزب کادیما را غربی ها به عنوان یک حزب معتدل که با سیاست های تندروانه لیکود مخالف است به افکار عمومی معرفی کرده اند.

سخن آخر
ترور با سم و مسموم کردن مخالفان در نقاط مختلف جهان، در میان رژیم های دیکتاتوری سابقه ای دیرینه دارد و محدود به رژیم صهیونیستی نیست، اما این رژیم آن را به کمال رسانده است! به گفته کارشناسان حذف مهره های مخالف از این طریق به دلیل آنکه مرگی تدریجی و آرام را در پی دارد می تواند شبهات متوجه نظام موجود را درمورد مرگ افراد برطرف کند و این انحراف را در افکار عمومی ایجاد نماید که فرد موردنظر در اثر یک بیماری مهلک مانند سرطان از پای در آمده است. مشابه موارد گفته شده در این گزارش و اعمال رژیم صهیونیستی طی سال های اخیر در کشورهای مختلفی چون عراق و اوکراین نیز دیده شده است. 'سید عبدالعزیز حکیم' رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در جریان سفر خود به اردن در اواسط 2007 در ضیافت شاه اردن، براثر نوشیدن قهوه ای که به ماده سمی 'تالیوم' آغشته بود، به سرطان خطرناک ریه و مثانه مبتلا و پس از چندی فوت کرد. وی بیش از 20 کیلوگرم از وزن خود را از دست داد و موهایش ریخت و چهره اش رو به زردی گرایید و پیوسته حالت تهوع به وی دست می داد. پس از آزمایش های پزشکی، ثابت شد که وی هدف ترور با ماده تالیوم قرار گرفته است. گفته می شود این نوع ترور بر روی مخالفان صدام انجام می گرفت. مسمومیت 'ویکتور یوشچنکو' کاندیدای مخالفین که پیروز انقلاب نارنجی اوکراین بود با 'دی‌اکسین' در سال 2004 یکی دیگر از ترورهای سیاسی انجام شده با سم بود که به تغییر چهره و پیری ناگهانی وی انجامید. یوشچنکو که رقیب انتخاباتی یانکوویچ محسوب می شد با وجود اینکه تحت تاثیر مواد شیمیایی صورتش از فرم خارج شده بود، در ژانویه 2005 به عنوان رییس جمهور اوکراین قسم یاد کرد.

 

منبع: / خبرگزاری / ایرنا ۱۳۹۰/۴/۱۸

نظر شما