فواید فندق برای سلامتی
مدیکال نیوز تودی: فندق یک میان وعده خوشمزه و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها است، هنگامی که یک فرد آنها را در یک رژیم غذایی متعادل و کنترل شده با کالری قرار می دهد،این نوع از آجیل ها چندین فواید سلامتی نیز دارند.
فندق حاوی منابع مورد نیاز و بسیار مفیدی است:
ویتامین E
چربی سالم
پروتئین
فیبر رژیمی
در این مقاله، یاد بگیرید که چگونه فندق میتواند از کاهش سطح کلسترول گرفته تا بهبود مقاومت به انسولین از سلامتی حمایت کند.
1. حمایت از حرکات روده سالم:
فندق منبع خوبی از فیبر غذایی است. خوردن فیبر زیاد حرکات منظم روده را تشویق می کند و به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
دستورالعمل های غذایی منبع معتبر در ایالات متحده توصیه می کند که زنان 31 تا 50 ساله 25.2 گرم (گرم) فیبر غذایی در روز بخورند. مردان در همان محدوده سنی باید 30.8 گرم فیبر در روز بخورند.
یک وعده 28 گرمی فندق حاوی حدود 2.7 گرم منبع مطمئن فیبر رژیمی است.
2. کاهش افزایش وزن
طبق تحقیقات اخیر، خوردن آجیل ممکن است به برخی افراد کمک کند تا وزن کمتری داشته باشند.
یک مطالعه در سال 2018 ارتباط بین مصرف آجیل، کاهش افزایش وزن و کاهش خطر چاقی را نشان داد. در این مطالعه، شرکتکنندگانی که آجیل بیشتری میخوردند، نسبت به افرادی که مصرف نمیکردند، کمتر دچار اضافه وزن میشدند.
در حالی که این تحقیقات یک همبستگی را نشان می دهد، مطالعات بیشتر باید بررسی کنند که آیا بین خوردن آجیل و کاهش خطر افزایش وزن رابطه علی وجود دارد یا خیر.
3. محافظت در برابر آسیب سلولی
فندق سرشار از آنتی اکسیدان ها است که ترکیباتی هستند که در برابر اکسیداسیون سلول ها محافظت می کنند. آنها میزان آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.
فندق حاوی آنتی اکسیدان ویتامین E است. برخی تحقیقات نشان می دهد که ویتامین E ممکن است به محافظت از بدن در برابر انواع آسیب های سلولی مرتبط با سرطان کمک کند.
4. کاهش کلسترول
خوردن فندق ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند.
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که رژیم غذایی غنی از فندق سطح کلسترول لیپوپروتئین کم چگالی شرکت کنندگان را کاهش می دهد. این نوع کلسترول می تواند خطر مشکلات قلبی را افزایش دهد.
محققان به این نتیجه رسیدند که بهترین راه برای بهرهمندی از فواید سلامتی فندق، خوردن هر روزه آن بدون افزایش کالری دریافتی کلی است.
نتایج یک منبع معتبر در سال 2016 نیز نشان داد که فندق می تواند سطح کلسترول مضر را کاهش دهد.
محققان همچنین متوجه افزایش وزن بدن شرکت کنندگان نشدند. این ممکن است برخی از نگرانی ها را کاهش دهد که خوردن آجیل های پر کالری می تواند منجر به افزایش وزن شود.
5. بهبود حساسیت به انسولین
خوردن مخلوط آجیل حاوی فندق ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.
یک کارآزمایی کوچک در سال 2011 نشان داد که خوردن مخلوط 30 گرمی آجیل حاوی 7.5 گرم فندق در روز، حساسیت شرکت کنندگان به انسولین را طی 12 هفته بهبود می بخشد.
کاهش حساسیت به انسولین در ایجاد دیابت نوع 2 نقش دارد. بهبود این حساسیت خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
6. حمایت از سلامت قلب
فندق ممکن است به تقویت قلب سالم کمک کند.
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که خوردن یک رژیم غذایی غنی از فندق ممکن است نشانگرهای زیستی خطر قلبی عروقی را بهبود بخشد و به طور بالقوه خطر مشکلات قلبی را کاهش دهد.
7. کاهش التهاب
خوردن فندق ممکن است به کاهش التهاب کمک کند.
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که خوردن یک رژیم غذایی غنی از فندق علائم التهاب را در میان شرکت کنندگان کاهش می دهد.
با این حال، مطالعه دیگری نشان داد که تغییر در نشانگرهای التهابی پس از خوردن فندق ناچیز است.
به طور قطعی تعیین اثر فندق بر التهاب به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.
8. بهبود تعداد اسپرم
تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف بیشتر مغزها، از جمله فندق، ممکن است تعداد اسپرم را افزایش دهد و کیفیت اسپرم را بهبود بخشد.
محققان تاکید می کنند که این مطالعه کوچک شامل شرکت کنندگان سالم و بارور بود. تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا این مزایا برای جمعیت گستردهتر اعمال میشود، ضروری است.
نظر شما