بهروز احمدی
بهروز احمدی در آبان ماه ۱۳۲۵ در تهران به دنیا آمد.
بهروز احمدی در سال ۱۳۴۴ وارد دانشگاه تهران و در سال ۱۳۵۳ از آن فارغالتحصیل شد.
این معمار پیشکسوت در نهایت در صبح روز چهارشنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۱، در سن ۶۶ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت. پیکر این معمار صبح روز ۱۶ شهریور ۱۳۹۱، از مقابل دفتر مهندسین مشاور شارستان تشیع و در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
ساختمان آرمیتاژ در خیابان بخارست
بهروز احمدی عضو هیأت مدیرهٔ شرکت مشاوران شارستان و یکی از بنیانگذاران این شرکت بوده که امروز آثار ماندگاری از او برجای ماندهاست. احمدی طراح پروژههای ساختمان آرمیتاژ در خیابان بخارست، میدان آرژانتین تهران، موزهٔ قرآن واقع در مجموعهٔ نهاد ریاست جمهوری ایران و نمای ساختمان جدید مجلس شورای اسلامی ایران است. این مهندس معمار با مجموعه فعالیتهای خود در زمینهٔ معماری، نزدیک به نیم قرن در زمینهٔ معماری و هنر ایران فعالیت کرد.
از دیگر آثار او میتوان به ساختمانهایی همچون فروشگاه کوروش، مجتمع ساختمانهای اداری بم، موزهٔ منطقهای سیستان و بلوچستان، طراحی فرشی به مساحت هزار مترمربع در یکی از میدانهای شهر تبریز اشاره کرد.
بهروز احمدی در طول دورهٔ فعالیت حرفهای خود حدود ۹۰ پروژه انجام داده که بیشتر این پروژهها در به آثاری نمادین و بهیادماندنی برای ایرانیان بدل شدهاست. او در آثارش با المانهای سنتی کار میکرد. او طرح برج آرمیتاژ در خیابان بخارست تهران را با الهام از پستخانهٔ سابق ایران و ساختمان مجتمع ادارات بم را با الهام از ساختمانهای ارگ بم طراحی کرد. احمدی خود در مورد سبک معماریاش گفته بود:
از دیدگاه من معمار در طول زندگی از محیط اطراف و وسایط ارتباط جمعی و نشریات و تحولات الگوهای زندگی، ناخودآگاه و گاه به اختیار، تأثیر میپذیرد و معماری موفق فارغ از سبکهای معماری باید با نیازهای روز اجتماع منطبق باشد؛ ولی در محیطی که تمام ضوابط فنی و روابط اجتماعی و الگوهای زیست در حال تحول است، پیروی از یک تفکر معماری (هرچند در جوامع شکلیافته به طور جدی مطرح شود)، نمیتواند لزوماً نتایج مطلوب در پی داشته باشد.
نظر شما