خوردن انار پیرى را به تاخیر مى اندازد
نویسنده:نیوشا قره گزلو
منبع:روزنامه جوان
انار میوه اى است که به آن خون ساز مى گویند زیرا سرشار از ویتامین و آهن است و خوردنش معده را دباغى مى کند و ذهن را نیرو مى بخشد و سبب تقویت حافظه مى شود. محققان تغذیه معتقدند چنانچه مى خواهید پیرى را به تاخیر بیندازید و اصلا هم سکته نکنید و آلزایمر به سراغتان نیاید، تا مى توانید انار بخورید. نوبرانه انار اکنون به بازار میوه و تره بار آمده است. آنتى اکسیدان هاى موجود در این میوه سه برابر میزان اکسیدان هاى موجود در چاى سبز است. رب انار و برگ آن در برطرف کردن ضعف معده، کمى اشتها، تهوع، ضعف عمومى، تصفیه خون به ویژه در جوانان و در از بین بردن میگرن بسیار مفید است.
کدام انار بهتر است؟: چنان چه قصد خرید انار کرده اید به هنگام خرید، انارها را بلند کنید و وزنشان را احساس کنید. هر قدر میوه انار سنگین تر باشد بهتر است، وانگهى پوست انار باید نازک، سفت، براق و فاقد ترک خوردگى باشد.نحوه نگهدارى انار: انار تازه در دماى اتاق ( در محل تاریک و خنک) تا یک هفته قابل نگهدارى است. انارى که قاچ خورده باشد درون یخچال تا ۲ هفته قابلیت خوردن دارد.یک خبر خوش براى دوستداران انار: دانه هاى انار را مى توان درون یک ظرف دردار تا ۶ ماه درون فریزر نگهدارى کرد. براى این کار ابتدا پوست انار را از چند جا برش قطرى بدهید و آن را براى ۵ دقیقه درون یک کاسه آب بخیسانید. سپس انار را زیر آب نگه داشته و دانه ها را از پوست و پرده هاى سفید رنگ آن جدا کنید. به این ترتب دانه ها به ته ظرف رفته و پوست و پرده ها روى آب شناور خواهند شد، آنها را از سطح آب بگیرید. حال دانه ها را درون صافى ریخته و پس از رفتن آبشان با دستمالى تمیز خشک کرده و در ظرفى دردار در فریزر بگذارید.
نظر شما