خوردن غذایی که دوست نداریم چه بلایی سر بدنمان میآورد؟
رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی:
🔹 طبق اصول طب سنتی، وقتی غذایی برای شخص لذیذ نباشد، بدن نمیتواند آن را به خوبی جذب کند. لذتبخش بودن غذا نقش مهمی در جذب مواد مفید آن دارد؛ بنابراین، اگر فرد از بو یا طعم غذا لذت نبرد، میزان جذب مواد مغذی آن کاهش مییابد.
🔹 با این حال، نباید تغذیه را بر اساس لذیذ بودن غذاهای ناسالم پایهگذاری کرد. بهتر است غذاهای سالم به شیوهای لذیذ تهیه شوند تا علاوه بر سلامت بدن، از منافع غذایی آنها نیز بهرهمند شویم.
🔹 به مادران توصیه میشود که کودکان را به خوردن غذاهای مفیدی که برایشان لذتبخش نیست، مجبور نکنند. در عوض، تلاش کنند تا غذاهایی سالم و در عین حال خوشمزه برای کودکان بیابند تا بتوانند سلامتی و رضایت کودکان را تأمین کنند.
نظر شما