هشت دانه مغذی برتر برای بهبود سلامت
شاهدانه:
با ۹.۵ گرم پروتئین در هر اونس، شاهدانه بالاترین میزان پروتئین را در میان دانهها دارد. این دانهها منبع کامل پروتئین به حساب میآیند زیرا تمام ۹ آمینواسید ضروری را دارا هستند.
تخم کدو:
این دانهها در کاهش خطر بیماری قلبی و تنظیم فشار خون نقشی کلیدی دارند. تنها ۲-۳ قاشق غذاخوری از تخم کدو میتواند بیش از ۳۵ درصد نیاز روزانه به منیزیم و ۸.۵ گرم پروتئین را تأمین کند.
دانه کاج:
این دانه در هر وعده حدود ۴.۵ گرم پروتئین و ۱۵ درصد نیاز روزانه به منیزیم و روی را فراهم میکند. دانههای کاج سرشار از چربیهای سالم و میتوانند به کاهش التهاب و فشار خون کمک کنند.
دانه آفتابگردان:
سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامین E، که به کاهش خطر بیماریهای قلبی و تجمع پلاک در شریانها کمک میکند. در هر وعده، ۵.۴ گرم پروتئین و دو گرم فیبر دارند.
دانه هندوانه:
یک اونس از این دانهها هشت گرم پروتئین و مواد مغذی مانند آهن و روی را تأمین میکند. روی به حفاظت از سیستم ایمنی و کمک به دفع سرماخوردگی کمک میکند.
دانه کتان:
به دلیل وجود اسید آلفاــلینولنیک (نوعی اسید چرب امگا۳)، این دانه توانایی کاهش فشار خون و خطر حملات قلبی را دارد. تخم کتان در کاهش قند خون و کلسترول نیز مؤثر است.
دانه چیا:
با داشتن ۹.۸ گرم فیبر در هر اونس، به هضم بهتر، التهاب کمتر و تنظیم قند خون کمک میکند. دانههای چیا سرشار از آنتیاکسیدان و پروتئین کامل هستند.
دانه کنجد:
این دانهها به دلیل وجود سسامین، خواص آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی دارند و میتوانند به کاهش سطح کلسترول کمک کنند. دانه کنجد در تهیه غذاها و بهعنوان تزیین بر روی سبزیجات مناسب است.
این دانههای مغذی نه تنها به بهبود سلامت قلب، سیستم گوارشی و ایمنی بدن کمک میکنند، بلکه احساس سیری طولانیتری نیز ایجاد مینمایند.
نظر شما