گریپ فروت برای سلامت قلب و عروق و کاهش وزن بدن مفید است
منبع:روزنامه کیهان
گریپ فروت سرشار از ویتامین «ث» و پتاسیم، منبعی غنی از آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی است.انواع سرخ و صورتی گریپ فروت انباشته ازکاروتن یعنی زمینه ساز ویتامین «آ» است. فیبر گیاهی آن فراوان ولی میزان کالری آن جزئی است. دارای بیوفلاونوید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از انسان درمقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می کنند.
میوه گریپ فروت، اشتها را تقویت و عمل هضم را آسان می کند و جریان اسید معده و ترشح کیسه صفرا را سرعت می بخشد.گریپ فروت سرشار از ویتامین های «ث» و «ب» است. این دو ویتامین درحفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند. همچنین به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند.گل های گریپ فروت، خاصیت ضدتشنج ولرز را دارد و دم کرده آن را موقع تشنج، زکام و تب می نوشند.اگر گریپ فروت صبح ناشتا خورده شود، خواص ادارآور آن زیاد شده و سموم را از بدن خارج می کند.
گریپ فروت خون را تصفیه وکلیه و کبد را پاکسازی می کند، ضد خون ریزی بواسیر است و عطش را رفع می کند.گریپ فروت اختلالات مفصلی را درمان می کند و همچنین برای کسانی که موهای سرشان می شکند می توان آن را تجویز کرد، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است.
افرادی که از رژیم گریپ فروت پیروی می کنند، دچار کاهش وزن می شوند. اما این بدان جهت است که آنها مواد غذایی دیگر را کم تر می خورند و این عمل به کاستی های غذایی می انجامد. حتی اگر این گونه باشد، گریپ فروت، میوه مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن شمرده می شود؛ و مقدار زیاد فیبرگیاهی آن، گرسنگی را فرو می نشاند.چنانچه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش از هر خوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ایده آلی به شمار می رود.
جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (الیاف گیاهی حل شدنی) است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند. همچنین پژوهش های اخیر حاکی از آن است که میوه مورد بحث دارای مواد دیگری است که از بروز بیماری ها پیشگیری می کند.
بررسی شش ساله دانشگاه هاروارد که توسط پزشکان و سایر کارشناسان بهداشت صورت گرفت، حکایت از آن داشته است که مصرف هفته ای 10وعده مواد غذایی سرشار از لیکوپن، سبب کاهش 50 درصد سرطان پروستات می شود.گروهی از مبتلایان به آماس مفصل رماتیسمی، لوپوس و شماری دیگر از مبتلایان به اختلالات التهابی دریافته اند که گویی مصرف هر روزه گریپ فروت نشانه های مرضی شان را تقلیل می دهد که این ویژگی از مواد شیمیایی گیاهی که مانع از ایجاد پروستاگلاندین یعنی ماده ای آماس زا می شود، ناشی می شود.
شایان ذکر است، افرادی که به مرکبات حساسیت دارند، احتمالا در برابر گریپ فروت نیز از خود حساسیت نشان می دهند. این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود درپوست آن باشد.
نظر شما