بیایید قلب سالم داشته باشیم
منبع: مردمان
اگر احساس موازنه خود را از دست نـدهید، گیاه خوارى مى تواند براى سلامتى شما مفید باشد. از نقطه نظر سلامتى، گیاه خوارى داراى محاسن بسیار زیادى است. چربى کمتر، کالرى کمتر، قند و نشاسته کمتر، سدیم کمتر و فیبرهاى غذایى بیـشتـر از جـمـله ایـن محاسن است. با این حال گیاه خوارى مستلزم داشتن یک بـرنامه غذایى مناسب جهت حصول بهترین نتیجه است. اگر مى خواهید به گیاه خوارى روى آورید بهتر است جهت کاهش احتمال ابتلا به امراض گوارشى، این کار را به تدریج انجام دهید. سعى کنید ابتدا گوشـت قـرمـز مـانند گوشت گوساله و بعد از آن گوشت سفید مانند مرغ و در انتها ماهى و غذاهاى دریـایـى را کنار بگذارید. سعى کنید از گیاهان متنوع استفاده کنید. در اینجا یک برنامه غذایى هفت روزه گیاهى را مشاهده خواهید کرد:
شنبه:صبحانه: شورباى جوى دوسر به همراه یک هلو، نان تست سبوس دار، کره گیاهى، شیر رقیق، چاى گیاهى،ناهار: سوپ سبزیجات، خوراک لوبیا، نان جو سبوس دار، آبدوغ و میوه جات تازه، شام: نان ذرت، سالاد فصل، دسر فرانسوى، گل کلم، سیب زمینى، شیر رقیق، آناناس.
یکشنبه: صبحانه: شیر کم چرب، کشمش، نان سبوس دار با مرباى نارنج، آب پرتقال تازه،ناهار: پنیر خانگى کم چرب، سالاد گوجه تازه و سبزیجات، چاى با لیموترش، شام: سبزیجات تازه، خوراک لوبیا، سالاد فصل با روغن زیتون و لیمو، گل کلم، شیر کم چرب و یک عدد میوه.
دوشنبه:صبحانه: توت فرنگى، کلوچه، گریپ فروت، چاى گیاهى، ناهار: خوراک ذرت، لوبیا، دوغ و یک عدد میوه، شام: ماکارونى و پنیر، گل کلم، کدو مسما، آب گوجه فرنگى، طالبى.
سه شنبه:صبحانه: پرتقال، آلو بخارا، نان شیرینى، شیر، ناهار: سوپ لوبیا، کلوچه با عسل، سالاد فصل، شیر کم چرب، کمى خشکبار،شام: نان سبوس دار، سبزیجات، بادمجان با گوجه فرنگى و پنیر، سالاد اسفناج با چاشنى یونانى،
چهارشنبه:صبحانه: شیر کم چرب و سبوس، نان شیرینى، مرباى نارنج، پرتقال، ناهار: سوپ نخودفرنگى، نان کشمشى، شیر کم چرب، سیب، شام: کمپوت هفت میوه، رشته فرنگى، نان ،
پنجشنبه:صبحانه: املت، نان جو با مارگارین ،آب پرتقال، شیر کم چرب یا چاى، ناهار: خوراک لوبیا با ادویه، ساندویچ پنیر، سالاد میوه جات، شام: خوراک عدسى با قارچ، سالاد کاهو با هویج، توت فرنگى.
جمعه: صبحانه: آب گریپ فروت، نان شیرینى با کره گیاهى، شیر کم چرب، ناهار: کیک ذرت با پنیر، عنبه با لیمو، گوجه فرنگى، شام: آب گوجه فرنگى و سیب زمینى پخته، نخودفرنگى و آناناس. به یاد داشته باشید که غذاها را از مواد تازه تهیه و از غذاهاى متنوع استفاده نمایید. فراموش نکنید که رمز موفقیت تعادل و توازن غذایى است.
نظر شما